Kennisgeving vaststelling projectbesluit Gemeente Spijkenisse

Burgemeester en wethouders van Spijkenisse maken bekend dat zij op 16 november 2010 een projectbesluit ex artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening hebben vastgesteld voor:

  • Het realiseren van een sporthal in sportpark Oostbroek

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht ligt het besluit met de bijbehorende stukken met ingang van 30 november 2010 gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage bij het Team Vergunningen in het gemeentehuis van Spijkenisse, Raadhuislaan 106 te Spijkenisse.

Het projectbesluit is tevens vanaf 30 november 2010 te raadplegen op onze website, www.spijkenisse.nl en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Op grond van het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht kunnen de aanvrager of belanghebbenden binnen zes weken na de dag waarop het besluit aan de aanvrager is verzonden, tegen het projectbesluit beroep instellen bij de arrondissementsrechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50951 te 3007 BM ROTTERDAM. In spoedeisende gevallen kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de arrondissementsrechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50951 te 3007 BM ROTTERDAM.

Naar boven