stcrt-2010-1868-001.png Kennisgeving Wet milieubeheer Weverstraat 17 in Hunsel

Beoordelingsplicht milieueffectrapportage

Op 15 december 2009 is de volgende aanmeldingsnotitie ingediend door:

  • R. en T. Adams, Weverstraat 17 in Hunsel. Het voornemen is geuit om het bedrijf uit te breiden met een nieuwe pluimveestal, waarbij de grens van 45.000 plaatsen voor leghennen, als bedoeld in bijlage D van het Besluit Mer 1994, wordt overschreden.

Het college heeft besloten dat zich geen bijzondere omstandigheden voordoen die het opstellen van een milieueffectrapportage noodzakelijk maken.

Ter inzage

Deze beslissing met bijbehorende stukken is openbaar en ligt gedurende zes weken, met ingang van donderdag 11 februari 2010 t/m woensdag 24 maart 2010 ter inzage, tijdens de openingstijden, bij de receptie van het gemeentehuis van Leudal, Dorpstraat 1 te Heythuysen, telefoon:0475-85 90 00 en de servicebalie van het gemeentehuis van de voormalige gemeente Roggel en Neer, Markt 6 te Roggel.

Bezwaar

Een mer-beoordelingsbesluit moet worden aangemerkt als een beslissing inzake de procedure ter voorbereiding van een besluit. Dit betekent dat er op grond van artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) geen bezwaar of beroep mogelijk is, tenzij deze beslissing de belanghebbende, los van het voor te bereiden besluit, rechtstreeks in zijn belang treft.

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de dag van verzending een bezwaarschrift indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders van Leudal, Postbus 3008, 6093 ZG Heythuysen.

Het bezwaarschrift moet ondertekend zijn en naam, adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar zich richt en de gronden waarop het bezwaarschrift rust, bevatten.

Naar boven