Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Hooidonk’

Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Hooidonk’, ter inzage ligt. Het plan omvat globaal het gebied begrensd door de straten Hooidonk en Litserstraat en is gelegen achter de woningen aan de Litserstraat. Het plan geeft een planologisch/juridische regeling voor het betreffende gebied. Het plan is gericht op het mogelijk maken van nieuwe woningbouwontwikkelingen. Het plan voorziet in de realisatie van een aantal zogenaamde Ruimte voor Ruimtewoningen.

Het opgestelde ontwerpbestemmingsplan ‘Hooidonk’, met de daarop betrekking hebbende stukken ligt van 26 november 2010 tot en met 6 januari 2011 voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis, Meanderplein 1 in Sint-Michielsgestel. Buiten de openingstijden is inzage op afspraak mogelijk, daarvoor kunt u bellen naar de centrale balie (073-553 11 11). Het digitale ontwerpbestemmingsplan ‘Hooidonk’, met bijbehorende stukken kunt u raadplegen en downloaden op de volgende weblocatie:

www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0845.BP2010DGNHOOID-ON01

Zienswijzen

Gedurende de genoemde inzagetermijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen bij de gemeenteraad indienen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Sint-Michielsgestel, postbus 10.000, 5270 GA Sint-Michielsgestel. Een mondelinge inspraakreactie kunt u geven tijdens de inzage uren.

Adviserende instanties

Het plan wordt tevens voorgelegd aan de Provincie Noord-Brabant, de VROM-Inspectie Regio Zuid en Waterschap De Dommel.

Meer informatie

Als u na het inzien van het ontwerpbestemmingsplan vragen hebt, dan kunt ucontact opnemen met de heer P. van Boxtel, bereikbaar op het telefoonnummer(073) 553 16 17of via het mailadres p.boxtel@sint-michielsgestel.nl.

Sint-Michielsgestel, 25 november 2010

Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel.

Naar boven