(Gewijzigde) vaststelling bestemmingsplan ‘Ootmarsum-Centrum’ te Ootmarsum

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken in overeenstemming met artikel 3.8, lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 12 oktober 2010, nummer 13, het bestemmingsplan ‘Ootmarsum Centrum’ gewijzigd heeft vastgesteld. Voor een overzicht van de wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan, zoals dat ingaande 29 maart 2010 gedurende 6 weken ter inzage heeft gelegen, wordt verwezen naar hoofdstuk 3 van de ‘Reactienota zienswijzen ontwerpbestemmingsplan Ootmarsum-Centrum’.

Bij besluit van gelijke datum en nummer heeft de gemeenteraad voorts besloten:

  • geen exploitatieplan vast te stellen, omdat het om een conserverend plan gaat en overigens het verhaal van kosten van het in exploitatie brengen van gronden anderszins verzekerd is;

  • de kadastrale ondergrond van de verbeelding d.d. augustus 2007 vast te stellen.

Het gewijzigd vastgestelde plan met de daarbij behorende stukken, waaronder het hiervoor genoemde raadsbesluit en de reactienota, ligt met ingang van 26 november 2010 voor de periode van 6 weken tijdens de openingsuren bij de receptie in het gemeentehuis te Denekamp en bij de afdeling Vergunningen ter inzage.

Het bestemmingsplan is ook te raadplegen via de landelijke website door middel van de link

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1774.OOTBPCENTRUM-0401

De bronbestanden zijn te vinden op

http://www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/dinkelland/RO_Online/manifest.xml

Gedurende de bovengenoemde termijn van 6 weken kunt u een beroepschrift indienen tegen het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, wanneer u:

  • Belanghebbende bent en tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebt ingediend;

  • belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig zienswijzen bij de gemeenteraad in te dienen;

  • belanghebbende bent en bedenkingen hebt tegen de wijzigingen die bij de vaststelling zijn aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan.

Een beroepschrift moet worden gericht aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep. Voor het behandelen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd. De Raad van State geeft bericht over de hoogte van het griffierecht en de wijze waarop dit moet worden betaald.

Het besluit tot gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het beroep heeft geen schorsende werking.

Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State dan wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist. Ook voor het behandelen van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven