Ontwerpbestemmingsplan Stadshart Centrum 2010

Burgemeester en wethouders van de gemeente Den Helder maken bekend dat ingevolge van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, met ingang van 26 november 2010 voor een periode van zes weken ( tot en met donderdag 6 januari 2011) voor eenieder ter inzage ligt:

het ontwerpbestemmingsplan Stadshart Centrum 2010, het ontwerpbesluit, alsmede de daarop betrekking hebbende stukken

Het bestemmingsplan voorziet in een uitwerking van het structuurplan en uitwerkingsplan fase 1 voor het stadshart maar daarnaast regelt het ook de actuele toestand/rechten ten aanzien van woningen, woongebouwen, detailhandel, kantoren, horeca, groen en bijbehorende wegen. Tot slot behartigt het plan voor delen van het plangebied de belangen ten aanzien van de zeewering, beschermd stadsgezicht en archeologie.

De op het plan betrekking hebbende gebiedsgrenzen worden globaal gevormd door het gebied van de Dijkzone in het noorden tot en met de Beatrixstraat in het zuiden en van de Polderweg in het Westen tot en met de Weststraat in het Oosten.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Stadshart Centrum 2010’ ligt op de volgende wijze ter inzage:

  • elektronische via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • als pdf bestand, inclusief bijbehorende stukken, op de gemeentelijke website: www.denhelder.nl;

  • bij het Klant Contact Centrum in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20 op maandag tot en met woensdag van 8.30 tot 17.00 uur, donderdag van 8.30 tot 19.30 uur en vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur.

Gedurende genoemde termijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan met het daarbij behorende ontwerpbesluit kenbaar maken bij de Gemeenteraad van Den Helder, Postbus 36, 1780 AA, Den Helder. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met een medewerker van het team planontwikkeling van de Afdeling Ruimte, Wonen en Ondernemen van de gemeente Den Helder, telefoon 0223-678 817.

Naar boven