Ontwerpprojectbesluit ex artikel 3.10 Wro ten behoeve van de aanleg van een waterzuiveringsinstallatie op het perceel Vierbundersweg 11

De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 30 september 2010 besloten om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening medewerking te verlenen aan het aanleggen van een waterzuiveringsinstallatie op het perceel Vierbundersweg 11. Daarbij werd tevens besloten om de bevoegdheid om de procedure te voeren en om te besluiten inzake het nemen van het projectbesluit te delegeren aan het college van burgemeester en wethouders. Tevens is de bevoegdheid tot het al dan niet vaststellen van een exploitatieplan ex artikel 6.12 van de Wet ruimtelijke ordening gedelegeerd aan het college van burgemeester en wethouders.

Het raadsbesluit en het ontwerpprojectbesluit van burgemeester en wethouders met de hierbij behorende stukken liggen vanaf vrijdag 25 november 2010 tot en met donderdag 6 januari 2011 ter inzage bij de balie Bouwen en Milieu in de hal van het gemeentehuis. Het ontwerpprojectbesluit is ook digitaal in te zien via www.dongen.nl/Plannen en projecten/Waterzuivering ECCO.

Gedurende deze zes weken kan eenieder bij het college van burgemeester en wethouders op de volgende wijze een zienswijze naar voren brengen:

  • schriftelijk, ter attentie van: burgemeester en wethouders van Dongen, postbus 10153, 5100 GE in Dongen;

  • mondeling, na afspraak met de heer B.W. Lambooij van de dienst Ruimtelijk Beleid, telefoonnummer: 0162-383339, e-mail: blambooij@dongen.nl.

Naar boven