Ontwerpprojectbesluit en ontwerp eerste fase bouwvergunning ‘Vierambachtsweg 35B’

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerp van het projectbesluit en het ontwerp eerste fase bouwvergunning ‘Vierambachtsweg 35B’ te Woubrugge samen met de bijbehorende stukken, met ingang van donderdag 25 november 2010 voor een periode van 6 weken voor eenieder ter inzage liggen in het gemeentehuis, Westeinde 1 te Roelofarendsveen. Inzage is mogelijk tijdens openingstijden of op afspraak. U kunt de stukken ook inzien op onze website www.kaagenbraassem.nl en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van inzage kan eenieder bij het college van burgemeester en wethouders schriftelijk of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpprojectbesluit en het ontwerp eerste fase bouwvergunning kenbaar maken. Zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze klantadviseurs, tel. (071) 332 72 72, e-mail: info@kaagenbraassem.nl.

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem.

24 november 2010

Naar boven