Buitengebied, deelgebieden Hoeven en Oudenbosch

De burgemeester en wethouders van de gemeente Halderberge maken bekend dat burgemeester en wethouders voornemens zijn om middels toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening in het bestemmingsplan ‘Buitengebied, deelgebieden Hoeven en Oudenbosch’:

  • De bestemming ‘Agrarisch gebied met landschappelijke, cultuurhistorische en/of abiotische waarden’ te wijzigen in de bestemming ‘Agrarische Bedrijfsdoeleinden’ ten behoeve van de vormverandering van het bouwvlak op het perceel Eerste Molenweg 6, kadastraal bekend Halderberge, gemeente Hoeven, sectie K nummers 365 en 366.

Eenieder kan vanaf 25 november 2010 gedurende zes weken (t/m 6 januari 2011), het ontwerpbesluit inzien. De genoemde stukken liggen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis voor eenieder ter inzage bij de servicebalie Ruimtelijke en Economische Zaken, Parklaan 15 te Oudenbosch.

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kunnen tegen het ontwerpbesluit schriftelijk zienswijzen worden kenbaar gemaakt bij het college van burgemeester en wethouders van Halderberge, Parklaan 15, postbus 5, 4730 AA Oudenbosch. Indien u dit mondeling wenst te doen kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar mevrouw K. van den Boer op het nummer 0165-390746.

Oudenbosch, woensdag 24 november 2010

Naar boven