Gewijzigde vaststelling uitwerkingsplan ‘Bedrijventerrein Emerald’

Het college van Pijnacker-Nootdorp maakt ingevolge artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening bekend bij besluit van 26 januari 2010 het uitwerkingsplan ‘Bedrijventerrein Emerald 2010’ van het bestemmingsplan ‘Bouwlocatie Delfgauw’ gewijzigd te hebben vastgesteld.

Het uitwerkingsplan, het vaststellingsbesluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 25 november 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de informatiebalie van het gemeentekantoor, Oranjeplein 1 in Pijnacker. Tevens is het vastgestelde uitwerkingsplan digitaal beschikbaar op www.pijnacker-nootdorp.nl.

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden tegen de vaststelling van het uitwerkingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als u beroep instelt, kunt u verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek richt u aan de voorzieningenrechter van voornoemde afdeling.

Het uitwerkingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt tenzij om een voorlopige voorziening wordt verzocht.

Pijnacker-Nootdorp, 24 november 2010

Het college van Pijnacker-Nootdorp.

Naar boven