stcrt-2010-1856-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘De Munt A’

Burgemeester en wethouders van Noordoostpolder maken ingevolge artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 11 februari 2010 voor een periode van zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘De Munt A’ voor eenieder ter inzage ligt op het gemeentehuis, bij het loket Woonomgeving en op de gemeentelijke website www.noordoostpolder.nl.

De interactieve verbeelding is raadpleegbaar op het webadres:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0171.BP00468-ON02

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar op het webadres:

http://ruimtelijkeplannen.noordoostpolder.nl/planfolder/NL.IMRO.0171.BP00468-/NL.IMRO.0171.BP00468-0N02

Het bestemmingsplan ‘De Munt A’ voorziet in de juridisch-planologische regeling voor het bestaande bedrijventerrein aan de oostkant van Emmeloord. Het is een herziening van vigerende bestemmingsplannen van de Zwolse Vaart, De Munt I, de MUNT II en het Ecopark in het kader van de actualisering van bestemmingsplannen in de gemeente Noordoostpolder.

Mede naar aanleiding van inspraak en overleg is het ontwerpplan op een aantal punten gewijzigd ten opzichte van het voorontwerp. Wij verwijzen hiervoor kortheidshalve naar het collegebesluit, welke bij de stukken ter inzage ligt.

Gedurende bovengenoemde periode kan eenieder tegen het ontwerpbestemmingsplan naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad van Noordoostpolder, Postbus 155, 8300 AD Emmeloord. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan binnen de bovengenoemde periode een afspraak worden gemaakt met de heer T.S. Terpstra, telefoon (0527) 63 33 83 van het cluster Ruimte.

Naar boven