Vastgesteld bestemmingsplan Stadskanaal Noord-Multifunctionele accommodatie

Burgemeester en wethouders van Stadskanaal maken bekend dat de gemeenteraad op 18 oktober 2010 het bestemmingsplan ‘Stadskanaal Noord-Multifunctionele accommodatie’ gewijzigd heeft vastgesteld. Het plangebied betreft het voorste gedeelte van het sportpark aan de Boerhaavestraat in Stadskanaal. Met dit plan wordt beoogd een multifunctionele accommodatie met bijbehorende voorzieningen mogelijk te maken.

Waar kunt u het bestemmingsplan inzien?

Vanaf donderdag 25 november 2010 ligt het bestemmingsplan gedurende 6 weken, tot en met woensdag 5 januari 2011, voor een ieder ter inzage bij het publieksbureau van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Stadskanaal. Het bestemmingsplan is tevens in digitale vorm te raadplegen op onze website; www.stadskanaal.nl en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl

In het gemeentehuis kunt u zowel de papieren als de digitale versie inzien.

U wilt reageren?

Degene die tijdig zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar heeft gemaakt en een belanghebbende die aantoont dat hij daartoe redelijkerwijs niet in staat is geweest, kan tijdens de termijn van ter inzage legging beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (AbRS), Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als een beroepschrift is ingediend bestaat tevens de mogelijkheid om bij de Voorzitter van de AbRS een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen.

Naar boven