Ontwerpbestemmingsplan ‘Abeelweg’ ter inzage

Vanaf 25 november ligt gedurende een periode van zes weken op werkdagen (25-11-2010 t/m 5-1-2011) het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Abeelweg’ voor een ieder ter inzage bij:

De secretarie van de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek, Melanchtonweg 100 te Rotterdam.

Het ontwerpbestemmingsplan kan tevens worden ingezien op de internetsite www.rotterdam.nl

Het projectbestemmingsplan ziet toe op bouw van twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen op het inmiddels niet meer in gebruik zijnde sportterrein van RKC aan de Abeelweg. Door de hoefijzervorm van het plan ontstaat ruimte voor een groot, groen binnengebied.

De voorgestelde ontwikkeling past niet binnen het bestemmingsplan ‘110-Morgen’, waar de locatie thans nog de bestelling ‘speel- en sportvoorzieningen’ heeft. Met het onderhavige nieuwe bestemmingsplan wordt de voorgestelde ontwikkeling mogelijk gemaakt.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk zijn zienswijzen kenbaar maken bij het Dagelijks Bestuur van deelgemeente Hillegerberg-Schiebroek, postbus 34020, 3005 GA Rotterdam. De servicebalie is dagelijks geopend van 9.00 tot 17.00 uur en iedere donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Voor het inzien van het ontwerpbestemmingsplan buiten de openingstijden kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 4615561. Niet gemotiveerde zienswijzen zijn niet ontvankelijk en worden niet in behandeling genomen. Op dit plan is de Crisis- en Herstelwet van toepassing.

Rotterdam, 24 november 2010

De secretaris van de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek

H. Keizer.

Naar boven