Ter inzage legging ontwerpbestemmingsplan ‘Opperstraat’ te Hoeven

Burgemeester en wethouders van de gemeente Halderberge maken bekend, dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Opperstraat’ voor iedereen ter inzage ligt vanaf 25 november 2010 gedurende 6 weken. Deze publicatie is ook digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente Halderberge, www.Halderberge.nl, onder: Wonen & Leefomgeving/Projecten/Projecten Hoeven alsmede op de internetpagina www.ruimtelijkeplannen.nl.

Toelichting

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 3 november 2009 besloten een bestemmingsplan op te doen stellen voor de uitbreiding van de kern Hoeven. Het plangebied is gelegen ten zuiden van de kern Hoeven en wordt globaal begrensd door de Bovendonksestraat, Bovenstraat en de Madelieflaan te Hoeven. Het voorontwerp heeft gedurende 6 weken vanaf 18 februari ter inzage gelegen voor reacties. Het college heeft op 2 november 2010 ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan. Het ontwerpbestemmingsplan ligt gedurende 6 weken vanaf 25 november 2010 ter inzage voor een ieder.

Kennisgeving

Alle relevante stukken ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan worden ter inzage gelegd en er wordt de gelegenheid geboden om over dit voornemen een zienswijze naar voren te brengen. U kunt uw zienswijze richten aan het college van B&W onder vermelding van ‘Zienswijzeontwerpbestemmingsplan Opperstraat’.

Inlichtingen

Heeft u naar aanleiding van deze publicatie een vraag, dan kunt u terecht bij dhr. E. Wilmsen (390 792) van de afdeling Ruimtelijk beleid.

Naar boven