Vooraankondiging op grond van artikel 1.3.1. Bro

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van Veldhoven hierbij kennis van hun voornemen om een bestemmingsplan, naam: ‘Veldhoven-Dorp, wijziging Nieuwstraat 23–25’ voor te bereiden.

Het bestemmingsplan ‘Veldhoven-Dorp, wijziging Nieuwstraat 23–25’ voorziet in het slopen en herbouwen van de woningen Nieuwstraat 23 en 25.

Op grond van artikel 1.3.1., lid 2 Bro zal geen gelegenheid worden geboden zienswijzen omtrent dit voornemen naar voren te brengen en er zal geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid worden gesteld advies uit te brengen over dit voornemen. Evenmin zullen er op het voornemen betrekking hebbende stukken ter inzage worden gelegd.

Zodra het ontwerpbestemmingsplan gereed is, zal het gedurende zes weken ter inzage worden gelegd op het gemeentehuis, Meiveld 1 te Veldhoven. Gedurende de termijn van ter inzage ligging van het ontwerpbestemmingsplan kan een ieder een zienswijze kenbaar maken.

De kennisgeving van de ter inzage ligging van het ontwerpbestemmingsplan wordt nog gepubliceerd in de Ahrenberger, de Staatscourant en langs elektronische weg (de gemeentelijke internetsite).

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de heer D. Swinkels, beleidsmedewerker ruimtelijke ordening van de afdeling Maatschappelijke en Stedelijke Ontwikkeling(afdeling Maatschappelijke en Stedelijke Ontwikkeling), e-mailadres: dick.swinkels@veldhoven.nl, telefoonnummer 040-25 84 293.

Veldhoven, 24 november 2010

Naar boven