Vastgesteld Projectbesluit Gemeentewerf Veldweg Heerde

Het college van Heerde maakt ingevolge de artikelen 3.11 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat zij op 9 november 2010 het ‘Projectbesluit voor de gemeentewerf aan de Veldweg te Heerde’ heeft vastgesteld. Het projectbesluit is ten opzichte van het ontwerp gewijzigd vastgesteld.

Het projectbesluit heeft tot doel de bouw mogelijk te maken van een nieuwe gecentraliseerde gemeentewerf aan de Veldweg te Heerde. De gemeentewerf bestaat uit een complex van gebouwen voor de bedrijfsvoering, opslag en beheer, alsmede een kantine en verblijfsruimten voor het personeel.

De belangrijkste wijziging betreft het laten vervallen van windmolens.

Inzagetermijn

De betreffende stukken liggen met ingang van 24 november 2010 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage bij de balie van de afdeling Ruimte op werkdagen tussen 08.30 en 12.30 uur. Het projectbesluit is ook digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.heerde.nl.

Tijdens de inzageperiode kunnen de stukken buiten kantooruren op afspraak worden ingezien op maandagen van 16.00 tot 19.00 uur. Als u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, dient u vooraf contact op te nemen met het team Ruimtelijk Beleid en Ontwikkeling, telefoon 0578-699442.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een belanghebbende, die tijdig zijn zienswijze bij het college kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht zijn zienswijze bij het college naar voren heeft gebracht, beroep instellen bij de Sector Bestuursrecht van de Rechtbank Zutphen, Postbus 205, 7200 AE Zutphen.

Tegen de gewijzigd vastgestelde onderdelen van het projectbesluit kan elke belanghebbende beroep instellen.

Het besluit tot vaststelling van het projectbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Zutphen, Postbus 205, 7200 AE Zutphen.

Heerde, 23 november 2010

Het college voornoemd.

Naar boven