Wijzigingsplan ‘Loonwerkerhof’, Zevenhuizerstraat 40a onherroepelijk

Op 28 september 2010 heeft het college van burgemeester en wethouders van Amersfoort het wijzigingsplan ‘Loonwerkerhof’ ongewijzigd vastgesteld.

Het wijzigingsplan ‘Loonwerkerhof’ wijzigt de bestemming ‘Bedrijfsdoeleinden’ uit het geldende bestemmingsplan ‘Hoogland 2002’ naar de bestemming ‘Woondoeleinden’. Dit ten behoeve van het realiseren van 9 woningen ter plaatse van de voormalige bedrijfsbebouwing van het op het perceel gevestigde loonwerkersbedrijf. Omdat het loonwerkersbedrijf is verhuisd, komt het perceel vrij voor deze nieuwe invulling.

Het wijzigingsplan en het collegebesluit hebben van 7 oktober tot en met 17 november 2010 ter inzage gelegen, waarbij beroep kon worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Van deze gelegenheid is geen gebruik gemaakt. Daarmee is het wijzigingsplan op 18 november 2010 onherroepelijk geworden.

Het wijzigingsplan ‘Loonwerkerhof’ ligt vanaf nu voor iedereen ter inzage bij het Vergunningenloket in de Observant, Stadhuisplein 7. Het bestemmingsplan kan ook digitaal worden geraadpleegd via www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen.

Naar boven