stcrt-2010-1848-001.png Vaststelling uitwerkingsplan en hogere grenswaarden Roderveld IV te Roden

Burgemeester en Wethouders van Noordenveld hebben op 26 januari 2010 besloten om het uitwerkingsplan Roderveld IV vast te stellen en om hogere waarden in het kader van de Wet geluidhinder te verlenen voor nieuw te bouwen woningen langs de Hullenweg.

Het uitwerkingsplan en het besluit hogere grenswaarden liggen met ingang van woensdag 10 februari 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 1 te Roden. Het plan kan tevens bekeken worden op de website van de gemeente, www.gemeentenoordenveld.nl.

Het uitwerkingsplan betreft een uitwerking ex artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening van het bestemmingsplan Roderveld IV en betreft het gebied ten zuiden van de wijk Roderveld III, tussen de Hullenweg en de Steenberger Loop. Het plan voorziet in de bouw van 159 woningen.

Gedurende de termijn van terinzageligging kunnen zij, die tijdig hun zienswijze op het ontwerpuitwerkingsplan en/of het ontwerpbesluit hogere grenswaarden bij het college van Burgemeester en Wethouders kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij het college kenbaar te maken, beroepschriften indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Een beroepschrift moet binnen bovenvermelde termijn van terinzageligging worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Voor het indienen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Roden, 9 februari 2010

Burgemeester en Wethouders van Noordenveld.

Naar boven