Overige aankondigingen

Exploot

Op 11 oktober 2010 werd bij exploot van ondergetekende (bij wie afschrift van het exploot kan worden verkregen) op verzoek van L. Majoor, wonende te Hilversum, betekend aan Jacobus Johannes van Diessen, zonder bekende woon- of verblijfplaats zowel in als buiten Nederland, een afschrift van de echtscheidingsbeschikking d.d. 22 september 2010 van de Rechtbank Amsterdam, waarbij de echtscheiding tussen partijen is uitgesproken.

Grensoverschrijdende fusie

Ten kantore van het Handelsregister van de Kamer van Koophandel, vestiging Amsterdam, en ten kantore van het Ondernemingsregister van de Kamer van Koophandel, vestiging Milaan, zijn ter inzage gelegd de stukken als bedoeld in artikel 2:314 lid 1 Burgerlijk Wetboek inzake de voorgenomen fusie tussen:

IED Istituto Europeo di Design S.p.A., een vennootschap opgericht onder het recht van Italië, statutaire zetel in Milaan, Italië, kantoorhoudende te Via Gaetano Giardino n.1, 20123 Milaan, Italië, ingeschreven in het Ondernemingsregister van de Kamer van Koophandel, vestiging Milaan, onder nummer: 06525850969, als verkrijgende vennootschap en EUROPA FELIX B.V., een besloten vennootschap, statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende te Amsteldijk 166, 1079 LH Amsterdam, Nederland en ingeschreven in het Handelsregister van de Nederlandse Kamer van Koophandel voor Amsterdam onder nummer 34132515, als verdwijnende vennootschap.

De hiervoor bedoelde stukken alsmede de stukken bedoeld in artikel 2:314 lid 2 Burgerlijk Wetboek zijn tevens neergelegd ten kantore van de hiervoor genoemde vennootschappen. De stukken liggen ter inzage tot het tijdstip van fusie en ten kantore van IED Istituto Europeo di Design S.p.A. tot zes maanden nadien. Voornoemde vennootschappen hebben geen minderheidsaandeelhouders. De rechten van schuldeisers van voornoemde vennootschappen kunnen worden uitgeoefend met inachtneming van artikel 2503 Italiaans Burgerlijk Wetboek, respectievelijk artikel 2:316 Nederlands Burgerlijk Wetboek. Inlichtingen betreffende de hiervoor genoemde rechten zullen op verzoek kosteloos op de hierboven genoemde adressen kunnen worden verkregen.

Naar boven