Tervisielegging ontwerpprojectbesluit mode-outlet Zuidermolenweg 60

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West maakt het voornemen bekend om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluitprocedure te voeren ten aanzien van het bestemmingsplan ‘Bedrijvencentrum Osdorp’ (2002).

Dit projectbesluit maakt de realisatie van een mode-outlet mogelijk.

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 24 november 2010 gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage bij:

  • de balie van het Tuinstadhuis, Plein ’40-’45 nr.1 te Amsterdam op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.

Ook kunt u het ontwerpprojectbesluit digitaal bekijken op: www.nieuwwest.amsterdam.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de voormelde termijn van terinzagelegging kunnen door eenieder mondeling dan wel schriftelijk zienswijzen worden ingediend. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West, Postbus 2010, 1000 CA Amsterdam. Voor het richten van een mondelinge zienswijze kunt u zich via tel.nr. 14020 wenden tot de heer mr M. Neerincx. Ook kunt u reageren via info@nieuwwest.amsterdam.nl

Van mondeling ingediende zienswijzen wordt verslag gelegd welke wordt gevoegd bij de schriftelijk ingediende zienswijzen. De ingediende zienswijzen worden betrokken bij het besluit van het dagelijks bestuur over de vaststelling van het projectbesluit.

Amsterdam, 16 november 2010

De voorzitter van het dagelijks bestuur

Naar boven