Kennisgeving vastgesteld bestemmingsplan ‘Meer en Oever’

In zijn vergadering van 16 november 2010 heeft de deelraad – met toepassing van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) – het bestemmingsplan ‘Meer en Oever’ ongewijzigd vastgesteld en heeft tevens besloten om ingevolge artikel 6.12 geen exploitatieplan vast te stellen. Dit bestemmingsplan heeft betrekking op een gebied dat globaal wordt begrensd door:

  • aan de noordkant: de Ookmeerweg en de President Allendelaan;

  • aan de oostkant: het water langs het Oeverpad;

  • aan de zuidkant: de Osdorpergracht;

  • aan de westkant: de Meer en Vaart, Osdorper Ban en de voormalige rijweg Geer Ban.

Aanleiding tot het vaststellen van het bestemmingsplan is de wens om het geldende bestemmingplan, dat ouder is dan 10 jaar, te actualiseren.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan, het besluit om geen exploitatieplan vast te stellen en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van donderdag 25 november 2010 tot en met woensdag 5 januari 2011 voor een ieder ter inzage bij de drie locaties van stadsdeel Nieuw-West: Pieter Calandlaan 1, Osdorpplein 1000 en Plein ’40–’45 nr. 1. De locaties zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur. Hier kunt u ook terecht als u vragen heeft over het plan of de procedure.

Deze kennisgeving, het bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit met de daarbij behorende stukken zijn ook digitaal beschikbaar op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0363.Q0904BPSTD-VG01

Beroep

Belanghebbenden kunnen van 25 november 2010 tot en met 5 januari 2011 tegen bovengenoemde besluiten beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA te ’s-Gravenhage), binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is bekendgemaakt. Een beroepschrift dient de gronden van beroep en het kenmerk van het besluit waartegen het zich richt te bevatten. Verder dient het beroepschrift te worden gedateerd en te worden voorzien van naam, adres en handtekening van de belanghebbende.

Voorlopige voorziening

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Wel kan de indiener van een beroepschrift om een voorlopige voorziening verzoeken bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA te ‘s-Gravenhage). Een voorlopige voorziening kan worden getroffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Amsterdam, 24 november 2010

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West.

Naar boven