Projectbesluit Eilandrijk kavels 28 en 77 Harkstede

Op 1 oktober 2010 is de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) in werking getreden. Onderhavige aanvragen om bouwvergunning zijn voor deze datum ingediend en dienen zodoende op basis van de overgangsbepalingen in de Wabo nog volgens de ‘oude’ wetten (Wro en Woningwet) afgehandeld te worden.

Wij hebben voor twee kavels een aanvraag bouwvergunning ontvangen voor het oprichten van een woning. Aangezien de woningen binnen hetzelfde stedenbouwkundige plan worden gebouwd, is besloten voor beide aanvragen één planologische procedure te voeren. Dit heeft geresulteerd in een ontwerp ‘Projectbesluit Eilandrijk kavels 28 en 77 Harkstede’ met bijbehorende reguliere bouwvergunning voor zowel de woning aan de Johan Rengerssingel 2 als voor de woning aan de Jonker Egbert Clantsingel 2.

Beide ontwerpen projectbesluit met reguliere bouwvergunning liggen ter inzage van donderdag 25 november 2010 tot en met woensdag 5 januari 2011 in het publiekscentrum van het gemeentehuis (Hoofdweg 10a te Slochteren). Tevens is het ruimtelijk plan te raadplegen op de gemeentelijke website: www.slochteren.nl, onder Wonen - Ruimtelijk Ordening - Bestemmingsplannen en op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.0040.pb00004-31on.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Slochteren, postbus 13, 9620 AA Slochteren onder vermelding van NL.IMRO.0040.pb00004-31on. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met dhr B. de Boer.

Naar boven