Ontwerpbestemmingsplannen bedrijventerrein De Sleutel in Bladel en bedrijventerrein Hapert

Burgemeester en wethouders van Bladel maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de ontwerpbestemmingsplannen bedrijventerrein De Sleutel en bedrijventerrein Hapert van 22 november 2010 tot en met 2 januari 2011 (zes weken) ter inzage liggen bij de Centrale Balie in het gemeentehuis in Bladel. U kunt de stukken ook inzien op www.bladel.nl/bestemmingsplanbesluiten.

De ontwerpbestemmingsplannen zijn verzamelplannen en komen in de plaats van de reeds bestaande bestemmingsplannen voor beide bedrijventerreinen. De geactualiseerde bestemmingsplannen bieden meer uniformiteit en helderheid. Met de opstelling van nieuwe bestemmingsplannen worden de huidige bestemmingsplannen teruggebracht tot één overkoepelend plan per bedrijventerrein, met één eenduidige juridische regeling. Tevens is voor beide bedrijventerreinen een beeldkwaliteitsplan opgesteld dat, gelijktijdig met bovenstaande bestemmingsplannen, ter inzage ligt.

Iedereen kan tijdens bovengenoemde termijn schriftelijk of mondeling een zienswijze over de ontwerpbestemmingsplannen kenbaar maken. Uw schriftelijke reactie kunt u sturen naar de gemeenteraad van de gemeente Bladel, Postbus 11, 5530 AA Bladel. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor nadere informatie kunt u contact opnemen met André van der Heijden van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (tel. 0497-361636).

Bladel, november 2010

Naar boven