Kennisgeving ontwerpprojectbesluit

Burgemeester en wethouders van Papendrecht maken, op grond van artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening en Afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht, bekend dat zij tijdens de vergadering van 9 november 2010 het ontwerpprojectbesluit ‘Hotel/appartementen Burgemeester Keijzerweg’ hebben vastgesteld. Dit ontwerpprojectbesluit is opgesteld naar aanleiding van een aanvraag bouwvergunning (op 3 mei 2010) die tevens dient te worden opgevat als een verzoek tot het nemen van een projectbesluit. De aanvraag voor een bouwvergunning en projectbesluit is ingediend voor het volgende bouwplan:

  • Het bouwen van 31 appartementen boven een hotelgebouw op de Locatie Lange Tiendweg 2 (Kadastraal bekend sectie B, nummer 4980)

Het college is voornemens om voor bovengenoemd bouwplan een projectbesluit als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening te nemen en de gevraagde bouwvergunning te verlenen. Hiertoe is een ontwerpprojectbesluit opgesteld, bestaande uit een verbeelding, voorschriften en een ruimtelijke onderbouwing.

Het ontwerpprojectbesluit, de concept bouwvergunning en alle bijbehorende stukken worden met ingang van 25 november 2010 gedurende een periode van zes weken (tot en met 5 januari 2010) voor een ieder ter inzage gelegd in het gemeentehuis aan de Markt 22, Papendrecht.

Het ontwerpprojectbesluit, inclusief alle bijbehorende stukken zijn tevens beschikbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0590.PB001Hotel-2001 en via de gemeentelijke internetsite www.papendrecht.nl (via de knoppen website sportcentrum → inspraak en zienswijze).

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder over het ontwerpprojectbesluit schriftelijk, dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen bekend maken aan het college van Burgemeester en Wethouders. Schriftelijke zienswijzen dienen als volgt te worden geadresseerd:

  • Aan het college van Burgemeester en wethouders

    Postbus 11

    3350 AA Papendrecht

Indien u mondeling wilt reageren dient u hiervoor een telefonische afspraak te maken via het nummer 14078. (bereikbaar van 8.30 tot 17.00)

Papendrecht, 9 november 2010

Naar boven