Projectbesluit (art. 3.10 Wro) ‘Manege Oude Veerweg’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerp-projectbesluit ‘Manege Oude Veerweg’ in het kader van art. 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 25 november 2010 ter inzage ligt.

Het ontwerpprojectbesluit heeft betrekking op het realiseren van een manege aan de Oude Veerweg.

Het project is in strijd met het geldende bestemmingsplan ‘Gedeelte Landelijk Gebied’. Het projectbesluit maakt het mogelijk om van het bestemmingsplan af te wijken.

Tot en met 5 januari 2011 kan het ontwerpprojectbesluit met bijbehorende stukken tijdens de openingsuren worden ingezien in de hal van het Stadskantoor, Spuiboulevard 300 te Dordrecht. Deze stukken kunnen ook via www.dordrecht.nl/ruimtelijkeplannen worden bekeken.

Tot en met 5 januari 2011 bestaat de mogelijkheid zienswijzen omtrent het ontwerpprojectbesluit naar voren te brengen. Deze zienswijzen dienen bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend (adres: Directeur Stadsontwikkeling, Postbus 8, 3300 AA Dordrecht) onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpprojectbesluit manege Oude Veerweg’.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk 24 december 2010, een telefonische afspraak te worden gemaakt, telefoon: (078) 639 61 57.

Dordrecht, 24 november 2010

Burgemeester en wethouders van Dordrecht.

Naar boven