Ontwerpbestemmingsplannen Sonniuspark ‘Bijenlaan 26’, ‘Waterjuffer-Beekjuffer’ en ‘Keverlaan ong.’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Son en Breugel maken bekend dat overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, vanaf donderdag 25 november 2010 tot en met woensdag 5 januari 2011 voor iedereen ter inzage liggen de ontwerpbestemmingsplannen Sonniuspark ‘Bijenlaan 26, ‘Waterjuffer-Beekjuffer’ en ‘Keverlaan ong.’ bij de afdeling Dienstverlening Publiek in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1.

Deze ontwerpbestemmingsplannen zijn ook te raadplegen via de website van de gemeente, www.sonenbreugel.nl of direct via www.ruimtelijkeplannen.nl .

De ontwerpbestemmingsplannen hebben betrekken op enkele kavels langs de Bijenlaan, waar op eigen terrein bij bestaande bebouwing nieuwbouw is gepland en betreffen een actualisatie van het bestemmingsplan ‘Sonniuspark’.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn of haar zienswijze (bij voorkeur schriftelijk of eventueel mondeling) met betrekking tot bedoelde bestemmingsplannen kenbaar maken onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Sonniuspark’. Schriftelijke zienswijzen dient u te richten aan de gemeenteraad van Son en Breugel, postbus 8, 5690 AA te Son en Breugel.

Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, dient u – ook binnen de genoemde termijn -, ruimschoots voor het einde van de periode van terinzagelegging, een afspraak te maken met een van de medewerkers van de afdeling Ruimte en Wonen, telefoon 0499-4919491.

Son en Breugel, 23 november 2010

Naar boven