Ontwerpbestemmingsplan ‘Jules van Hasseltweg 3 Kamperveen’

Burgemeester en wethouders van Kampen maken, conform de eisen van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Jules van Hasseltweg 3 Kamperveen’, NL.IMRO.0166.00991058-OW01, vanaf 24 november 2010 zes weken ter inzage ligt in het stadhuis, Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Jules van Hasseltweg 3 Kamperveen’ maakt de uitbreiding van een agrarisch bedrijf mogelijk. Het plangebied ligt aan de Jules van Hasseltweg 3 te Kamperveen.

Voor inzage kunt u van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur terecht bij de receptie of telefonisch via (038) 33 92 999. Ook kunt u het plan inzien op www.kampen.nl onder actueel → bekendmakingen → ruimtelijke ordening.

Tijdens de genoemde termijn van terinzageligging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Kampen, Postbus 5009, 8260 GA Kampen. Graag onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Jules van Hasseltweg 3 Kamperveen’. Voor het maken van een afspraak omtrent het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met het team Beleidsontwikkeling en Advisering van de eenheid Ruimtelijke Ontwikkeling.

Naar boven