Ontwerp-1e partiële herziening van het bestemmingsplan Tjalleberd-De Eide ter inzage

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat met ingang van dinsdag 23 november 2010 gedurende een periode van zes weken, voor iedereen het ontwerp voor de 1e partiële herziening van het bestemmingsplan ‘Tjalleberd-De Eide’ ter inzage ligt. Deze partiële herziening regelt een enkele correcties in het vastgestelde bestemmingsplan ‘Tjalleberd-De Eide’. Deze correcties hebben onder andere betrekking op

  • De opname van het begrip mansardedak

  • De verandering van de maximale bouwhoogte van 9 m naar 10 m

  • De verandering van de maximale bouwdiepte van 10 m naar 15 m

  • De aanpassing van de maximale goothelling ten behoeve van het toestaan van mansardedaken in het plangebied

  • De aanpassing van de bouwregels voor het plaatsen van aan- en uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan kan gedurende de hiervoor genoemde termijn worden ingezien op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om het bestemmingsplan op te roepen via het invullen van de locatie, de naam van het bestemmingsplan of het planid-nummer (NL.IMRO.0074.PH1TjalleberdEide-OW02) Het bestemmingsplan kan tevens worden ingezien op de volgende plaatsen worden ingezien:

  • bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen

  • bij Café De Streek, Aengwirderweg 240 te Tjalleberd

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzageligging kan iedereen zowel schriftelijk als mondeling zienswijzen indienen op het ontwerpbestemmingsplan.

Schriftelijke zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Heerenveen, Postbus 15.000, 8440 GA HEERENVEEN. Een zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum en redenen van de zienswijze.

Om mondelinge zienswijzen in te dienen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met de heer Steven Doelman, telefoon 0513-617767

Burgemeester en wethouders van Heerenveen.

Naar boven