Vastgesteld bestemmingsplan ‘Molenhoek 2 te Oldeberkoop’en besluit vaststelling hogere grenswaarde

Burgemeester en wethouders van Ooststellingwerf maken bekend dat de gemeenteraad van Ooststellingwerf op 16 november 2010 het bestemmingsplan ‘Molenhoek 2 te Oldeberkoop’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Informatie over het plan en de wijziging

Op grond van dit bestemmingsplan kunnen de verbouwplannen op de locatie Molenhoek 2 te Oldeberkoop gerealiseerd worden.

Vaststelling bogere grenswaarde

Burgemeester en wethouders van Ooststellingwerf hebben ten behoeve van bovengenoemd bestemmingsplan bij besluit van 16 november 2010 een hogere grenswaarde ten gevolge van wegverkeerslawaai als bedoeld in artikel 83 e.v. van de Wet geluidhinder vastgesteld. Om het gewenste plan vanuit de Wet geluidhinder te kunnen realiseren is een hogere grenswaarde van 58 dB vastgesteld.

Inzage termijn

Het bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit en het besluit vaststelling hogere grenswaarde liggen met ingang van 25 november 2010 voor een periode van zes weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis, ’t Oost 11 te Oosterwolde. Het bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit en het besluit vaststelling hogere grenswaarde zijn ook te raadplegen via de gemeentelijke website www.ooststellingwerf.nl (thema bouwen en wonen/bestemmingsplannen) en www.ruimtelijkeplannen.nl

Beroep

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en/of het besluit vaststelling hogere grenswaarde kan binnen een termijn van zes weken beroep worden ingesteld door belanghebbenden. Een beroepschrift kunt u sturen aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Tijdens de genoemde termijn kan tevens, indien een beroepschrift is ingediend, een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend.

Naar boven