Kennisgeving aanvraag vergunning van de Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V. te Assen

De Minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie maakt bekend:

Op 13-07-2010 is een aanvraag ontvangen van de Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V. te Assen, om een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer voor het veranderen en in werking hebben van de inrichting Overslagstation Sappemeer, gelegen aan De Vosholen 66 te Sappemeer, in de gemeente Hoogezand-Sappemeer, op de percelen kadastraal bekend gemeente Sappemeer, Sectie L, nummers 28, 30 een 69, in het gebied van winningsvergunning ‘Groningen’.

De vergunningaanvraag betreft actualiseren van de vergunning in verband met aansluiten van een gastransportleiding (Norgron) vanaf inrichting UGS Norg en omvat het plaatsen van o.a. een ragerontvangststation, een vloeistofvanger, een atmosferisch vat en instrumentenluchtcompressoren. Daarnaast het aansluiten van de leiding op de fakkel/afblaaspijp en het inrichten van een controleruimte in het bestaande controlegebouw.

De Minister is voornemens de gevraagde vergunning te verlenen.

De ontwerpbeschikking en de andere relevante stukken liggen met ingang van 25-11-2010 totdat de termijn is verstreken waarbinnen tegen het besluit beroep kan worden ingesteld, ter inzage op de secretarie van de gemeente Hoogezand-Sappemeer, Gorecht-Oost 157 te Hoogezand.

Inzage is mogelijk op werkdagen tijdens kantooruren en na telefonische afspraak ook buiten kantooruren (0598-37 37 37).

Tot en met 06-01-2011 kan eenieder zienswijzen met betrekking tot de ontwerpbeschikking schriftelijk of mondeling kenbaar maken aan:

Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie

DG Energie, Telecom en Markten, Directie Energiemarkt

T.a.v. Ing. M. Mezger

Telefoon 070-379 79 99

Postbus 20101

2500 EC DEN HAAG

Ook voor inlichtingen kunt u zich wenden tot ing. M. Mezger.

Naar boven