Planologische wijzigingsprocedure Oostknollendam

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten de bestemming van het perceel naast het voetbalveld te Oostknollendam (‘Agrarische doeleinden’) te wijzigen in Verkeersdoeleinden om het terrein te kunnen inrichten en gebruiken voor parkeren. Het ontwerpbesluit hiertoe heeft eerder ter inzage gelegen en er zijn geen zienswijzen ingediend. Het ontwerpbesluit is dan ook ongewijzigd vastgesteld.

Inzage: Het besluit met bijbehorende bescheiden ligt van donderdag 18 november 2010 tot en met 22 december 2010 (6 weken) tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis en is in te zien op de gemeentelijke website (www.wormerland.nl).

Beroep: Binnen de hierboven genoemde termijn kunnen belanghebbenden bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Bij de voorzitter van dezelfde afdeling kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Als dit binnen de beroepstermijn gebeurt, treedt het besluit van burgemeester en wethouders niet in werking totdat op dit verzoek is beslist.

Wormer, 17 november 2010

Het college van burgemeester en wethouders,

namens dezen:

de secretaris,

M. van den Hende.

De burgemeester,

P.C. Tange.

Naar boven