Ontwerpprojectbesluit Verlengde Wassenaarseweg

Op 9 november 2010 heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden besloten het ontwerpprojectbesluit ‘Verlengde Wassenaarseweg’ voor zienswijzen vrij te geven. Aanleiding tot het opstellen van het ontwerpprojectbesluit is een verzoek van de Universiteit Leiden voor een aanlegvergunning ten behoeve van een permanente verbindingsweg in het verlengde van de Wassenaarseweg, onder de snelweg A44 door.

Zienswijzenprocedure

Het ontwerpprojectbesluit ‘Verlengde Wassenaarseweg’ is digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en in pdf-formaat op www.leiden.nl/ruimtelijkeordening.

Tevens ligt een papieren versie van het plan vanaf maandag 22 november 2010 gedurende zes weken ter inzage in het atrium van het stadhuis (Stadhuisplein 1) en in de hal van het pand (Morsweg 1), maandag t/m vrijdag van 8.30−17.00 uur en in het stadhuis ook op donderdagavond van 17.00−20.00 uur.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen schriftelijke of mondelinge zienswijzen op het ontwerp worden ingediend bij de gemeenteraad van Leiden (postbus 9100, 2300 PC Leiden). Het is ook mogelijk per e-mail te reageren. Een e-mailbericht kunt u sturen naar: sleutel@leiden.nl onder vermelding van ‘zienswijze projectbesluit ‘Verlengde Wassenaarseweg’.

Een mondelinge zienswijze kan naar voren worden gebracht na voorafgaande afspraak. Bel hiervoor naar het secretariaat van het team Onderwijshuisvesting en Ruimtelijke Ordening, tel. nr. (071) 516 5828. Ingediende zienswijzen zullen worden betrokken bij de besluitvorming over de definitieve inhoud van het projectbesluit.

Informatie

Informatie over het ontwerpprojectbesluit kunt u inwinnen bij het servicepunt Bouwen en Wonen, Morsweg 1, of via telnr. (071) 516 5502, op maandag t/m donderdag van 9.00-16.00 uur, vrijdag van 9.00−12.00 uur of via de e-mail: service.bowo@leiden.nl.

Naar boven