Projectbesluit uitbreiding bouwblok Heieindseweg Mariahout

Het college van burgemeester en wethouders, maakt op grond van artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), bekend dat met toepassing van artikel 3.10 Wro een projectbesluit is genomen voor de uitbreiding van het bouwblok aan de Heieindseweg ongenummerd in Mariahout. Dit besluit is verzonden op dinsdag 9 november 2010.

Het projectbesluit ligt met ingang van maandag 22 november 2010 tot en met maandag 3 januari 2011 voor iedereen ter inzage bij de Informatiebalie in het gemeentehuis Laarbeek. Het projectbesluit is ook digitaal te raadplegen op www.laarbeek.nl (Wonen en leven → Bestemmingsplannen → projectbesluit Heieindseweg).

Belanghebbenden hebben de mogelijkheid tegen dit besluit binnen zes weken na de dag van verzending daarvan een beroepschrift in te dienen bij de rechtbank 's-Hertogenbosch, Postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch. Een beroepschrift moet u ondertekenen en moet tenminste bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Voor het instellen van beroep bij de rechtbank is griffierecht verschuldigd. Als u een beroepschrift heeft ingediend, is het daarnaast mogelijk om een schriftelijk verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening in te dienen. Een voorlopige voorziening vraagt u aan bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank ’s-Hertogenbosch, sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Voor een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven