Ontwerpbestemmingsplan Kerkkuilenweg - Luttelseweg

Voor de percelen Kerkkuilenweg 13 te Evertsoord, kadastraal bekend gemeente Sevenum, sectie M, nr. 163 en Luttelseweg ong. te Sevenum, kadastraal bekend gemeente Sevenum, sectie R, nr. 290 is een nieuw bestemmingsplan opgesteld.

Dit bestemmingsplan voorziet in beëindiging van een glastuinbouwbedrijf aan de Kerkkuilenweg 13 waarbij de bestemming agrarisch bouwblok en agrarisch gebied met landschappelijke en/of natuurlijke waarde wordt omgezet naar de bestemming wonen en natuur. Tevens voorziet het bestemmingsplan in de mogelijkheid voor het bouwen van 2 woningen aan de Luttelseweg ong. in Sevenum.

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maken bekend dat met ingang van

maandag 22 november 2010 voor de duur van zes weken voor eenieder het ontwerpbestemmingsplan ‘Kerkkuilenweg - Luttelseweg’ ter inzage ligt als volgt :

  • op maandag van 09.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 19.00 uur, en dinsdag t/m vrijdag van 09.00-12.00 uur en van 14.00-17.00 uur in de informatiehoek in het gemeentehuis van Horst aan de Maas;

Tevens kan het plan worden geraadpleegd op de gemeentelijke website www.horstaandemaas.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende de genoemde termijn kan eenieder schriftelijk en mondeling zienswijze indienen. Wij ontvangen uw zienswijze bij voorkeur schriftelijk. U kunt deze richten aan Burgemeester en Wethouders van Horst aan de Maas, Postbus 6005, 5960 AA Horst onder vermelding van ‘zienswijze BP Kerkkuilenweg - Luttelseweg’. Voor het indienen van mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de heer P. Pesch van de afdeling Vergunningen, tel. 077-4779569 (dinsdag t/m vrijdag).

Horst, 18 november 2010

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas,

C.H.C. van Rooij,

burgemeester.

A.P.M. ter Voert,

secretaris.

Naar boven