Wijzigingsplannen bestemmingsplan buitengebied It Heidenskip–Ursuladijk 22 en Warns–’t Sou 61

Burgemeester en wethouders van Nijefurd hebben wijzigingsplannen op grond van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening vastgesteld voor: It Heidenskip–Ursuladyk 22 en Warns–’t Sou 61. De plannen en het bijbehorende besluit liggen ter inzage van 12 november t/m 23 december 2010 op het gemeentekantoor te Workum. De plannen zijn ook in te zien via www.Nijefurd.NL

Belanghebbenden die een zienswijze op het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht of dat redelijkerwijs niet hebben kunnen doen, kunnen beroep instellen tegen de vaststelling. Het beroep moet schriftelijk worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden voor het beroep. De beroepstermijn bedraagt zes weken (van 12 november t/m 23 december 2010).

De wijzigingsplannen treden in werking op de eerste dag na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn, ongeacht of er een beroepschrift is ingediend. Gedurende de beroepstermijn kunnen zij die gerechtigd zijn een beroepschrift in te dienen, tevens een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het (gehele) wijzigingsplan niet in werking zolang op dat verzoek nog niet is beslist. Na beslissing op het verzoek om voorlopige voorziening treden niet door schorsing getroffen plandelen alsnog in werking.

Workum, 12 november 2010

Naar boven