Bekendmaking projectbesluit in samenhang met bouwvergunning

Burgemeester en wethouders van de gemeente Menterwolde maken bekend een projectbesluit te ex. artikel 3.10 Wro te hebben genomen en een bouwvergunning te hebben verleend voor bouwen van een appartementencomplex aan de Lindenlaan te Meeden.

Het vastgestelde projectbesluit en de verleende bouwvergunning liggen met ingang van 22 november 2010 gedurende een periode van 6 weken tijdens openingstijden van het gemeentehuis voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis (kamer 203) te Muntendam. Daarnaast kunnen het besluit en de bijbehorende stukken ook via www.ruimtelijkeplannen.nl en www.menterwolde.nl geraadpleegd worden.

Gedurende de termijn van inzage kunnen belanghebbenden gemotiveerd beroep aantekenen bij de Arrondissementsrechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 150 te 9700 AD Groningen.

Beroep kan worden aangetekend door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze overeenkomstig afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht naar voren te hebben gebracht.

Het beroepschrift dient te worden ondertekend en bevat ten minste de naam en het adres van de indiener; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Verder dient zo mogelijk een afschrift van het besluit waarop het geschil betrekking heeft, te worden overlegd.

Indien beroep wordt ingesteld is het, in spoedeisende gevallen, tevens mogelijk om een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening in te dienen bij de president van de Arrondissementsrechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 150 te 9700 AD Groningen.

Naar boven