Openbare bekendmaking (project-)bestemmingsplan ‘Grindweg 660–662’

Het Dagelijks Bestuur van deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek heeft ingestemd met het opstarten van een projectbestemmingsplanprocedure ex. artikel 3:1 Wro voor het ontwerp(project-)bestemmingsplan ‘Grindweg 660–662’.

Op het perceel aan de Grindweg 660–662 is momenteel een tuincentrum gesitueerd. Het tuincentrum al enige tijd gesloten. Het plan is het bedrijfspand te slopen, de dienstwoning te restaureren en twee nieuwe vrijstaande woningen op te richten.

Het plangebied is gelegen aan de Grindweg (Molenkwartier) en maakt deel uit van een oud bebouwingslint langs de Grindweg. Het plangebied wordt aan de westzijde begrensd door de Grindweg, aan de oostzijde door water en in het noorden en zuiden door de bestaande perceelgrenzen.

De voorgestelde ontwikkeling is strijdig met de voorschriften behorende bij het bestemmingsplan ‘Molenlaankwartier’, omdat er op het desbetreffende perceel enkel gebouwen met de bestemming ‘tuincentrum’ zijn toegestaan. Met het (project-)bestemmingsplan Grindweg 660–662 wordt de voorgestelde ontwikkeling alsnog mogelijk gemaakt.

Van woensdag 17 november 2010 tot woensdag 22 december 2010 ligt het ontwerp van het (project-)bestemmingsplan ‘Grindweg 660–662’ (inclusief bijlagen) voor eenieder ter inzage bij de Servicebalie van de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek aan de Melanchtonweg 100 te Rotterdam.

Het ontwerp van het projectbestemmingsplan kan tevens worden ingezien op de internetsite: www.rotterdam.nl

Gedurende bovengenoemd termijn kan eenieder over het ontwerp(project-)bestemmingsplan schriftelijk zijn/haar zienswijzen kenbaar maken bij het Dagelijks Bestuur van de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek, Postbus 34020, 3005 GA Rotterdam.

De Servicebalie is dagelijks geopend van 9.00 tot 15.00 uur en iedere donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Voor het inzien van het bouwplan buiten deze openingstijden kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 010-461 55 61.

De secretaris van de deelgemeenteHillegersberg-Schiebroek, H.Keizer.

Naar boven