Ontwerpbestemmingsplan ‘Kom Bokhoven, Oppershof – Baron Van der Aaweg’

Bekendmaking op grond van artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders van ‘s-Hertogenbosch maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Kom Bokhoven, Oppershof – Baron Van der Aaweg’ met ingang van 22 november 2010 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt in het Stadskantoor. Tevens kunt u dit bestemmingsplan via internet raadplegen op de gemeentelijke website www.s-hertogenbosch.nl/rp/ontwerpbestemmingsplan-kombokhoven-oppershof-baronvanderaaweg en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Deze mogelijkheid wordt u ook geboden op het Stadskantoor.

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan maakt de realisatie van acht grondgebonden woningen met bijbehorende verkeers- en groenvoorzieningen mogelijk in het gebied tussen de Oppershof en de Baron Van der Aaweg in Bokhoven. De woningen sluiten voor wat betreft omvang en situering aan op het bestaande karakter van Bokhoven en worden georiënteerd op de nieuwe ontsluitingssteeg tussen de Oppershof en de Baron van der Aaweg.

Reageren op dit plan

Gedurende de termijn van terinzagelegging van het plan wordt aan iedereen de mogelijkheid geboden schriftelijk een zienswijze met betrekking tot het plan naar voren te brengen bij de gemeenteraad, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch. Ook kan iedereen mondeling een zienswijze naar voren brengen. Ingeval u van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken, kunt u gedurende de termijn van terinzagelegging een telefonische afspraak maken met M. Damen van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw, tel. (073) 615 56 23.

Algemene informatie

Gemeente ’s-Hertogenbosch

Stadskantoor, Wolvenhoek 1, 5211 HH ’s-Hertogenbosch

Tel. (073) 615 51 55

E-mail: gemeente@s-hertogenbosch.nl

Website: www.s-hertogenbosch.nl

Openingstijden Stadskantoor:

  • maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur;

  • dinsdag- en donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

’s-Hertogenbosch, 19 november 2010

Naar boven