Projectbesluit bestemmingsplan/bouwvergunning Dorpsstraat 37 Eckelrade

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Margraten, maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het volgende ontwerpbesluit tezamen met de volgende ontwerpbouwvergunning ter inzage ligt:

  • Het voornemen tot het nemen van een projectbesluit als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening en het verlenen van bouwvergunning voor het uitbreiden van het cafégedeelte van Harmoniezaal Diligentia en het zelfstandig exploiteren van het café, gelegen Dorpsstraat 37 te Eckelrade.

Het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning tezamen met de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 18 november 2010 tot en met 29 december 2010 ter inzage.

Inzage in het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning is zonder afspraak mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 10.00 uur. Het ontwerpprojectbesluit en de bijbehorende stukken zijn ook te raadplegen op internet: www.ruimtelijkeplannen.nl

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 10 6269 ZG Margraten. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze of voor inzage van het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning op een ander tijdstip dan bovengenoemd kunt u een afspraak maken met de behandelend ambtenaar.

Margraten, 17 november 2010

Burgemeester en Wethouders van Margraten,

de secretaris,

B.M.H. Grooten.

De burgemeester,

J.H.M. Bronckers.

Naar boven