Vooraankondiging projectbesluit locatie Julianalaan 10-40 in Wijhe

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geeft het college van B&W van Olst-Wijhe kennis dat zij een projectbesluit voorbereiden voor vervangende nieuwbouw aan de Julianalaan 10-40 in Wijhe. Het plangebied wordt begrensd door de kadastrale kavels gemeente Wijhe, sectie F, nummers 5555, 5575, 5576, 5837 en 6519.

Op dit moment zal geen gelegenheid worden geboden tot het indienen van zienswijzen en zullen er evenmin op het plan betrekking hebbende stukken ter inzage worden gelegd. Onafhankelijke instanties worden niet in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over het voornemen.

Gelegenheid tot het inzien van het plan met de daarbij behorende stukken, alsmede de mogelijkheid tot het indienen van zienswijzen zal worden geboden gedurende de termijn van terinzageligging van het ontwerpprojectbesluit. De kennisgeving van de terinzagelegging van het ontwerpprojectbesluit wordt vóóraf gepubliceerd in de Huis aan Huis, de Staatscourant en langs elektronische weg.

Naar boven