Bouwplan en projectbesluit ‘Duinpieper’ ter inzage

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Hoek van Holland maakt bekend dat op 12 november 2010 een projectbesluit is genomen en bouwvergunning is verleend voor:

  • Het realiseren van 17 eengezinswoningen ‘Duinpieper’ aan/nabij de Van Spilbergenstraat en Columbusstraat, te Hoek van Holland.

Het projectbesluit en de bouwvergunning met bijlagen liggen ter inzage van vrijdag 19 november 2010 tot en met donderdag 30 december 2010 bij de deelgemeentesecretarie van Hoek van Holland, 8.30−16.00 uur, Prins Hendrikstraat 161, Hoek van Holland.

Het projectbesluit en de bouwvergunning met bijbehorende stukken zijn tevens te raadplegen via de gemeentelijke website: www.rotterdam.nl/wonen_en_leven.

Daar klikt u vervolgens in het linkerrijtje op ‘bestemmingsplannen’, vervolgens kunnen de stukken worden geraadpleegd in de rechterrij onder ‘plannen in procedure’.

Tegen het projectbesluit en bouwvergunning kan, gedurende de termijn van terinzagelegging, beroep worden ingesteld door een belanghebbende die:

  • tijdig tegen het ontwerpbesluit zienswijzen heeft ingebracht;

  • aantoont dat hij hiertoe redelijkerwijs niet in staat is geweest.

Het beroepschrift moet worden gericht aan:

Rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM te Rotterdam.

Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Het beroepschrift heeft geen schorende werking. U kunt, indien u beroep heeft ingesteld tegen het projectbesluit en de bouwvergunning, tevens een verzoek om voorlopige voorziening (o.a. schorsing) indienen bij voornoemde rechtbank. Wordt dat verzoek gedurende de beroepstermijn ingediend dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor het in behandeling nemen van het verzoek is griffierecht verschuldigd.

Rotterdam, 17 november 2010

Het dagelijks bestuur van de raad van de deelgemeente Hoek van Holland,

de secretaris,

A.P.W.M. Daamen.

De voorzitter,

H.E. Reukema.

Naar boven