Vaststelling bestemmingsplan ‘Cuijk Centrum, Irenestraat’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cuijk maken bekend dat de gemeenteraad op 1 november 2010 het bestemmingsplan ‘Cuijk Centrum, Irenestraat’ heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan en voorziet in de realisatie van 39 sociale koopappartementen aan de Irenestraat te Cuijk.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan ‘Cuijk Centrum, Irenestraat’, ligt ter inzage van 17 november 2010 tot en met 28 december 2010 tijdens de openingstijden van het gemeentehuis en de bibliotheek in Cuijk. De stukken zijn ook te raadplegen via de gemeentelijke website www.cuijk.nl bij ‘Digitale balie’ onder ‘Ruimtelijke plannen’.

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te ’s-Gravenhage. Tevens kan binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te ’s-Gravenhage.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt daags na afloop van de beroepstermijn in werking. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend treedt het besluit niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist. Aan het indienen van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Cuijk, 16 november 2010

Burgemeester en wethouders van Cuijk,

P. Mengde,

burgemeester.

P.M. van de Koolwijk,

secretaris.

Naar boven