Ontwerpwijzigingsplan ‘Groot-Heiligenberg 2006’

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken overeenkomstig artikel 3.9.a. van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat ter inzage ligt het ontwerpbesluit tot wijziging van het bestemmingsplan ‘Groot-Heiligenberg 2006’.

De wijziging betreft de verwijdering van de dubbelbestemming ‘Archeologisch onderzoeksgebied - AO’ van de plankaart van het bestemmingsplan ‘Groot-Heiligenberg 2006’. Dit omdat een definitieve archeologische opgraving in het gebied heeft plaatsgevonden en de informatie ex situ is veiliggesteld.

Artikel 15.11.1. van het bestemmingsplan ‘Groot-Heiligenberg 2006’ maakt de verwijdering van de dubbelbestemming onder voorwaarden mogelijk.

Vanaf 17 november 2011 ligt het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken, gedurende zes weken ter inzage tijdens de openingstijden van het gemeentehuis en de bibliotheek in Cuijk.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen mondeling of schriftelijk zijn zienswijze omtrent dit ontwerpbesluit kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 10.001, 5430 DA Cuijk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer: 0485-396 798.

Cuijk, 16 november 2010

Burgemeester en wethouders van Cuijk, P.Mengde, burgemeester.

P.M. van de Koolwijk,

secretaris.

Naar boven