Vaststelling bestemmingsplan ‘Herziening Buitengebied 2008, Rieterdreef 3 en 3a Overloon’

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken, ingevolge de Wet ruimtelijke ordening en de Wet geluidhinder, het volgende bekend: De gemeenteraad van Boxmeer heeft bij besluit van 30 september 2010 het bestemmingsplan ‘Herziening Buitengebied 2008, Rieterdreef 3 en 3a Overloon’ gewijzigd, ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zoals dat ter inzage heeft gelegen, vastgesteld.

Het plangebied van het bestemmingsplan is gelegen aan de Rieterdreef te Overloon, binnen de contouren van het landbouwontwikelingsgebied ‘Overloons Vlak’.

Voor een overzicht van de wijzigingen t.o.v. het ontwerpbestemmingsplan, zoals dat ter inzage heeft gelegen, wordt kortheidshalve verwezen naar het raadsbesluit.

Het bestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken met ingang van 17 november 2010 gedurende zes weken tijdens openingsuren ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Boxmeer.

Het bestemmingsplan met bijlagen is digitaal beschikbaar en raadpleegbaar via www.boxmeer.nl onder het kopje actueel/bekendmakingen/bestemmingsplannen of www.ruimtelijkeplannen.nl .

Een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze naar voren heeft gebracht ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan of een belanghebbende die aantoont dat hij daartoe redelijkerwijze niet in staat is geweest, kan tot en met 28 december 2010 beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Verder kan iedereen die bedenkingen heeft tegen de bij de vaststelling aangebrachte wijzigingen, bij genoemde afdeling beroep instellen. Het beroep dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt op 29 december 2010 in werking. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Degene die beroep heeft ingesteld kan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken met het oog op onverwijlde spoed een voorlopige voorziening te treffen. Het verzoek dient geadresseerd te worden aan de Raad van State, ter attentie van de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Indien het verzoek tijdens de beroepstermijn wordt ingediend, treedt het besluit waarop het verzoek betrekking heeft niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Wilt u nadere inlichtingen? Neem dan contact op met de afdeling Vergunningen.

Boxmeer, 16 november 2010

Naar boven