Ontwerpbestemmingsplan ‘Waterrecreatiegebied Eiland van Maurik - Herziening ASR’

De gemeente Buren maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Waterrecreatiegebied Eiland van Maurik - herziening ASR’ ter inzage ligt.

Wat regelt het bestemmingsplan?

Het ontwerpbestemmingsplan maakt de bestaande activiteiten en bebouwing van het All Sports Resort Maurik mogelijk. De locatie is gelegen ten noorden van het dorp Maurik op het Eiland van Maurik.

Hoe kunt u het bestemmingsplan inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Waterrecreatiegebied Eiland van Maurik - herziening ASR’ met bijbehorende stukken ligt gedurende zes weken ter inzage. De periode loopt van donderdag 18 november 2010 tot en met woensdag 29 december 2010. Het geheel ligt voor eenieder ter inzage tijdens de openingstijden in het gemeentehuis, De Wetering 1 in Maurik (dagelijks open van 9 tot 12 uur).

Daarnaast is het plan te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.buren.nl. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://geo.buren.nl/NL.IMRO.0214.MAUBP20100002-on01.

Hoe kunt u reageren op het plan?

Binnen de gestelde termijn van zes weken kan een ieder zijn of haar reactie op het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling kenbaar maken bij de gemeenteraad. Het postadres is: Postbus 23, 4020 BA Maurik. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (telefoon 14 0344).

Maurik, 17 november 2010

Burgemeester en wethouders van Buren.

Naar boven