stcrt-2010-1812-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Wollenhoekstraat 11’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cranendonck maken bekend dat op grond van artikel 3.8 1e lid van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan ‘Wollenhoekstraat 11 ’ voor eenieder ter inzage ligt. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het verleggen van de voorgevelrooilijn voor een reeds positief bestemde woning.

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken ligt gedurende 6 weken, ingaande op 11 februari 2010 tot 25 maart 2010, voor belanghebbenden ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Capucijnerplein 1 te Budel. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen via de gemeentelijke website: www.cranendonck.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijke of mondelinge zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Cranendonck, Postbus 2090, 6020 AB te Budel. Mondelinge zienswijzen kunt u indienen bij de balie van het gemeentehuis.

Naar boven