Bestemmingsplan vastgesteld Agrarisch Buitengebied omgeving Vijfsprongweg 24 Wekerom

Van 18 november tot en met 30 december 2010 ligt het op 11 november door de raad vastgestelde bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied ‘omgeving Vijfsprongweg 24 te Wekerom’ ter inzage. Vanaf 18 november bij het Infocentrum Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis De Doelen, Raadhuisplein 2 te Ede, maar de laatste week van 2010 bij het Raadhuis, afdeling Publiekszaken.

Het plan en de daarbij behorende stukken zijn ook in te zien via:

http://www.ede.nl/bestemmingsplannen

Op deze website vindt u een link naar het bestemmingsplan op de landelijke voorziening

www.ruimtelijkeplannen.nl. Het raadplegen van de digitale bestanden gebeurt onder voorbehoud van technische storingen.

Het bestemmingsplan maakt de bouw van een extra woning op het perceel Vijfsprongweg 24 te Wekerom mogelijk. Het agrarische bedrijf ter plaatse wordt beëindigd, daarom wordt de huidige agrarische bestemming gewijzigd in de bestemming ‘Wonen’.

De verbeelding van het bestemmingsplan is gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan, in die zin dat het bouwvlak voor de nieuw te bouwen woning is aangepast om enige flexibiliteit in de uitwerking van het bouwplan te houden.

Tijdens de hiervoor genoemde periode kunt u schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, wanneer u belanghebbende bent en u:

  • aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpplan;

  • bezwaar heeft tegen de wijziging van het vastgestelde plan ten opzichte van het ontwerpplan.

Tevens kunt u gedurende deze periode een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de genoemde afdeling. Zonder dat treedt het door de raad vastgestelde bestemmingsplan in werking direct na afloop van de beroepstermijn. Als naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. De adressering van het verzoek om voorlopige voorziening is gelijk aan die van het beroepschrift.

Naar boven