Projectbesluit ‘Kabelverlegging Sluiskiltunnel’

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen maken bekend dat zij op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening het projectbesluit ‘Kabelverlegging Sluiskiltunnel’ hebben vastgesteld. Het projectbesluit heeft betrekking op het verleggen van leidingen van DOW/Shell en van DELTA aan de westzijde van het kanaal Gent-Terneuzen. Het verleggen van de leidingen is noodzakelijk door de bouw van de Sluiskiltunnel.

Het vastgestelde projectbesluit met de bijbehorende ruimtelijke onderbouwing liggen van 18 november tot en met 29 december 2010 ter inzage bij de publieksbalies in het stadhuis, Stadhuisplein 1 in Terneuzen en in de vestigingen Markt 1 in Axel en Westkade 107 in Sas van Gent. Het stadhuis in Terneuzen en de publieksbalie Axel zijn geopend op maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.30 uur en op vrijdag van 8.30 tot 20.00 uur. De publieksbalie Sas van Gent is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Het vastgestelde projectbesluit ‘Kabelverlegging Sluiskiltunnel’ is integraal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl alsmede via www.terneuzen.nl/actueel/ruimtelijke_plannen.

Belanghebbenden kunnen tegen het vastgestelde projectbesluit, een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank Middelburg, postbus 5015, 4330 KA Middelburg.

De termijn voor het indienen van een beroepschrift is zes weken en deze termijn vangt aan met ingang van de dag na die waarop het projectbesluit ter inzage is gelegd.

Het indienen van een beroepschrift schort de werking van het projectbesluit niet op. Indien onverwijlde spoed, gelet op het betrokken belang dat vereist, kan gelijktijdig met het indienen van het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Middelburg, postbus 5015, 4330 KA Middelburg.

Terneuzen, woensdag 17 november 2010

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen,

secretaris,

F.M.L. Lauret RA.

Burgemeester,

J.A.H. Lonink.

Naar boven