Ontwerpwijzigingsbesluit ‘Scharsterbrug–jeu de boulesbaan’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Skarsterlân maken bekend dat zij van plan zijn het bestemmingsplan ‘Scharsterbrug’ te wijzigen.

De wijziging heeft betrekking op het verplaatsen van de huidige jeu de boulesbaan van het haventerrein achter de tennisbanen naar de locatie gelegen tussen Hollandiastraat 40 en Schoolstraat 1 te Scharsterbrug, zodanig dat voor dit perceel, kadastraal bekend gemeente LWRO2, sectie C, nummer 2419 (deels), de bestemming ‘Sport- en recreatieve doeleinden’ van toepassing wordt.

Het ontwerpwijzigingsbesluit ‘Scharsterbrug–jeu de boulesbaan’ met bijbehorende stukken ligt met ingang van 19 november 2010 gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Herema State 1 te Joure en kan eveneens via www.skarsterlan.nl worden geraadpleegd.

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kunnen belanghebbenden naar keuze schriftelijk of mondeling hun zienswijze over het ontwerpwijzigingsbesluit naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders.

Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 101, 8500 AC te Joure. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht op de afdeling Vergunningen, veiligheid en handhaving. Bij het afsprakenbureau (telefoon 0513-481234) kan hiervoor een afspraak worden gemaakt. Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht wordt een verslag gemaakt. In de zienswijzen moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpwijzigingsbesluit ze betrekking hebben.

Joure, 17 november 2010

Naar boven