Vaststelling bestemmingsplan Tegelseweg 17a te Belfeld en besluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder

Bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad op 27 oktober 2010 het bestemmingsplan ‘Tegelseweg 17a te Belfeld’ heeft vastgesteld. Dit bestemmingsplan heeft betrekking op de realisatie van één vrijstaande woning gelegen aan de Tegelseweg 17a te Belfeld.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 18 november 2010 gedurende zes weken ter inzage in de Stadswinkel aan de Prinsessesingel 30 te Venlo. De Stadswinkel is op werkdagen geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en op donderdagavond van 17.00 uur tot 20.00 uur. U dient zich te melden bij de receptie/centrale balie.

Het bestemmingsplan is ook terug te vinden op de gemeentelijke website www.venlo.nl, in de rubriek Wonen en Milieu, onder bestemmingsplannen. Het digitale ontwerpplan kan worden geraadpleegd op www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatienummer is NL.IMRO.0983.BPL2009024-VA01).

Een belanghebbende die ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan tijdig een zienswijze heeft ingediend alsmede een belanghebbende die redelijkerwijs niet kan worden verweten met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan geen dan wel niet tijdig een zienswijze te hebben ingebracht, kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 te 2500 EA ’s-Gravenhage. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van 30 december 2010 (de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt). Indien gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, wordt de inwerkingtreding van het vaststellingsbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist

Besluit hogere grenswaarden

Tevens hebben burgemeester en wethouders hogere grenswaarden als bedoeld in artikel 83 Wet geluidhinder (wegverkeerslawaai) vastgesteld ten behoeve van het vaststellen van het bestemmingsplan Tegelseweg 17a te Belfeld.

Dit besluit ligt eveneens vanaf donderdag 18 november 2010 gedurende zes weken ter inzage in de Stadswinkel te Venlo. Het ontwerpbesluit is ook terug te vinden op de gemeentelijke website www.venlo.nl, in de rubriek Wonen en Milieu, onder bestemmingsplannen.

Een belanghebbende die ten aanzien van het ontwerpbesluit tijdig een zienswijze heeft ingediend alsmede een belanghebbende die redelijkerwijs niet kan worden verweten met betrekking tot het ontwerpbesluit geen dan wel niet tijdig een zienswijze te hebben ingebracht, kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 te 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Het besluit tot vaststelling van hogere grenswaarden treedt de dag na bekendmaking in werking.

Venlo, 17 november 2010

Naar boven