Vastgesteld projectbesluit en verleende bouwvergunning

Burgemeester en wethouders van Venlo maken bekend dat zij voor de volgende aanvraag, welke in strijd is met het ter plaatse geldende bestemmingsplan, een bouwvergunning heeft verleend met toepassing van een projectbesluit als bedoeld in:

Artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening

Voor: het oprichten van één woning

Locatie: Genooierweg 17b, 5941NW te Velden

Registratie: 20090850 (kadastraal bekend gemeente Arcen en Velden, sectie E, nummer 737)

Datum besluiten: 15 november 2010

Inzage

Beide aanvragen, besluiten en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 18 november 2010 tot en met 29 december 2010 gedurende zes weken ter inzage in de Stadswinkel, Prinsessensingel 30 in Venlo.

Een afspraak in de Stadswinkel Venlo binnen de gestelde termijn, kunt u maken via het digitale formulier Afspraak maken. U hebt hiervoor uw DigiD inlogcode nodig.U kunt dan zelf direct kunt kiezen uit de beschikbare tijdstippen. U kunt uw afspraak via dit formulier ook zelfstandig wijzigen als dat nodig is. U kunt ook een afspraak maken per telefoon 14 077 of per e-mail (meer informatie over het maken van een afspraak kunt u terugvinden op de gemeentelijke website www.venlo.nl , op de hoofdpagina rechtsonder onder ‘Contact/afspraak maken’).

De digitale versie van beide besluiten is in te zien via de gemeentelijke website www.venlo.nl en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl - project Genooierweg 17B Velden (IMRO-nr. NL.IMRO.0983.PJB2010031GENOOI17-VA01).

Beroepsclausule

Tijdens deze periode van terinzagelegging, kan een belanghebbende alsmede belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten met betrekking tot het voornemen geen danwel niet (tijdig) een zienswijze hebben ingebracht, binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, beroep instellen bij de sector Bestuursrecht van de rechtbank Roermond, postbus 950, 6040 AZ te Roermond. Beide besluiten worden aangemerkt als één besluit waartegen beroep mogelijk is. Het beroepschrift dient te voldoen aan de in de Algemene wet bestuursrecht daaraan gestelde eisen. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd. Het indienen van een beroepschrift schorst niet de werking van dit besluit. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kan hangende de beroepsprocedure een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Roermond, postbus 950, 6040 AZ te Roermond. Ook hiervoor is griffierecht verschuldigd.

Naar boven